ΨΥΚΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1956

Εξατμιστές- Αεροψυκτήρες

Εξατμιστές- Αεροψυκτήρες

Αεροψυκτήρες  (εξατμιστές) (κοντέσερ)

Searl   Αγγλίας

Friga- bohn  Γαλλίας

Karyer Τουρκίας 32 χρόνια εμπειρίας και γνώσης

Εξαγωγή σε 50 χώρες είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και  εξαγωγείς σε Εναλλάκτες Θερμότητας, εξατμιστές με ικανότητα   να ανταποκρίνονται σε μαζική παραγωγή και custom projects. Karyer διατηρεί ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητάς της τόσο στις εγχώριες όσο και στις παγκόσμιες αγορές από τότε που ιδρύθηκε το 1978.

 

Αλγερία, Αυστραλία, Αυστρία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Κίνα, Τσεχία, Δανία, Αίγυπτος, Φινλανδία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράκ, Ιράν, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία , την Ιορδανία, το Καζακστάν, το Κοσσυφοπέδιο, το Λίβανο, τη Λιθουανία, τη Μακεδονία, τη Μολδαβία, το Μαρόκο, Ολλανδία, Νιγηρία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σ. Αραβία, τη Σλοβακία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Συρία, Τυνησία, ΗΑΕ, UK, Ουκρανία.

 

εξατμιστές (αεροψυκτήρες) έως και 85kW και συμπυκνωτές (κοντέσερ) έως και 650 kW, για ψύξη και κλιματισμό επαγγελματικών και βιομηχανικών εφαρμογών. Κοντέσερ σε μεγάλη ποικιλία αποδόσεων με αξονικούς η φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες για θερμοκρασίες κατάψυξης αλλά και συντήρησης καθώς και εξατμιστές βεβιασμένης και φυσικής κυκλοφορίας για όλες τις εφαρμογές καθώς και κατά παραγγελία για εξειδικευμένες εφαρμογές.

 

Αξιόπιστοι Εξατμιστές Ελληνικής κατασκευής, υπό αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Κατασκευασμένοι εξολοκλήρου από ανθεκτικά στην διάβρωση υλικά.

Πιστοποιημένα Προϊόντα από TUV, CE.

Σχεδιασμένα για μέγιστη απόδοση και Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Ιδανικά για οποιεσδήποτε συνθήκες λειτουργίας (-30C  +60C).